Hout

Ons assortiment in hout

Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!
Afbeelding
Soorten hout

Voor binnen en buiten

Op zoek naar houtsoorten voor buiten, harde houtsoorten of voor wie iets specialer zoekt: de Aziatische houtsoort? Vind een ruime keuze bij YouBuild en laat je adviseren in één van onze vestigingen. Welk project je ook voor ogen hebt, bij ons vind je net die soort hout die je nodig hebt. Hout is vaak heel duidelijk zichtbaar. Denk aan een houten vloer, een terras in hout, houten gevelbekleding of een tuinafsluiting. Dit bouwmateriaal kan echter ook soms onzichtbaar zijn, maar daarom niet minder belangrijk, integendeel! Denk hierbij aan houten skeletbouw, dwarsbalken, dakbeschot latten …

Afbeelding
Assortiment

OSB-platen en MDF-platen

OSB-platen zijn veelzijdige en duurzame bouwmaterialen die je voor verschillende toepassingen kan gebruiken. Als vloerbedekking, dakbedekking, ondervloer of wandbekleding ... ze bieden een stevige basis en zijn makkelijk te installeren. Bovendien bieden ze extreme stabiliteit en zijn ze minder vatbaar voor kromtrekken en uitzetting. Wil je creatief aan de slag gaan? Kies voor MDF-platen en creëer aangepaste vormen of decoratieve elementen. Ze bieden een gelijkmatige dichtheid en structuur, waardoor ze makkelijk te bewerken zijn.

Afbeelding
Service

Levering op de werf

Geen tijd om naar een van onze vestigingen te komen? Vraag een levering op de werf, met ruim 35 vrachtwagens leveren we waar en wanneer je dat wil. Overal in België.

YouBuild, professionele bouwmaterialen voor elk project

Image
Vrachtwagen

Levering op de werf

We leveren je bestelling waar en wanneer je dat wil. Overal in België.

Image
Handen

Een pak leveranciers

Kies in ons ruwbouwassortiment uit een ruime selectie aan leveranciers.

Image
Producten

Alle afmetingen beschikbaar

Bewapening of betonelementen, wij leveren alle afmetingen volgens plan.

Image
Afvalcontainer

Natuurlijke producten

Ruim aanbod natuurlijke producten zoals beton, baksteen, natuursteen enz.