Over YouBuild

Afbeelding
YouBuild

Alles voor de bouwsector

YouBuild is een van de grootste spelers in de markt van bouwmaterialen. Zowel vakmannen als particulieren vinden bij ons een compleet assortiment bouwmaterialen en -oplossingen van de grootste merken. Service staat steeds voorop, zowel in onze verkooppunten als bij de professional op de werf.

Onze waarden 

Image
Vrachtwagen

Service

Bij ons staat service op de eerste plaats, we streven ernaar om onze klanten te allen tijde de best mogelijke ervaring te bieden.

Image
Afvalcontainer

Duurzaamheid

We selecteren onze bouwmaterialen zorgvuldig en werken continu aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Image
Handen

Resultaatgericht

We werken hard om concrete resultaten te behalen en succes te boeken, voor zowel onze klanten als ons bedrijf.

Image
Producten

Kwaliteit

In alles wat we doen staat kwaliteit voorop. Door enkel de beste materialen aan te bieden, vertrouwen onze klanten op betrouwbare oplossingen voor hun projecten.

Afbeelding
Bouwgroothandel

BMC Benelux

YouBuild maakt samen met Vandevoorde deel uit van de BMC Benelux Groep, een toonaangevende bouwmaterialenhandelaar die tot de top vijf in de sector behoort. BMC Benelux heeft een dicht filialennetwerk in heel België, een breed productassortiment en uitstekende diensten, zoals levering en verhuur van professioneel gereedschap.

Afbeelding
+20.000 bouwartikelen

Onze merken

Op zoek naar een specifiek merk? Bij YouBuild vind je alle gerenommeerde merken onder één dak, altijd tegen een correcte prijs. Van ruwbouwmaterialen en isolatie tot tegels en gereedschappen ... al onze merken staan garant voor kwaliteit, bewezen prestaties en innovatie.

Afbeelding
Onze troeven

Waarom kiezen voor YouBuild?

Naast deskundig advies bij een uitgebreid assortiment bouwmaterialen, maken we het jou een pak makkelijker door ook te zorgen voor een correcte facturatie, duidelijke offertes en een nauwgezette opvolging van elke bestelling. Daarbovenop hebben we een grote beschikbaarheid én stock van de meeste van onze materialen. Zo win je tijd, waar je ook werkt.