Onze service

Afbeelding
+18

+18 vestigingen

Op welke werf je ook werkt, met 19 vestigingen verspreid over het hele land is er altijd een YouBuild in de buurt. Zo win je tijd en weet je vooraf wat je mag verwachten: overal en altijd dezelfde service, hetzelfde aanbod en dezelfde prijs. Afhalen of leveren op de werf? Ook dat is geen probleem. In enkele van onze verkooppunten vind je bovendien een tegelshowroom, mortelsilo’s, een verfmengmachine en een stabilisé centrale.

Afbeelding
+20.000

+20.000 bouwartikelen

Bij ons kies je niet alleen uit meer dan 20.000 bouwartikelen en -oplossingen van de beste merken, dankzij onze enorme voorraad zijn de meeste materialen altijd meteen beschikbaar. Is dat niet het geval, dan zorgen we ervoor dat je jouw bestelling op tijd ontvangt. Daarnaast besteden we ook aandacht aan natuurlijke en ecologische bouwmaterialen met een zo laag mogelijke impact op ons milieu.

Afbeelding
+250

+250 experten

Heb je nood aan een tweede opinie of ben je op zoek naar een specifiek product? Vertrouw op de expertise van onze medewerkers. Zij begeleiden je graag doorheen ons uitgebreid assortiment en zoeken de best mogelijke oplossing voor jouw project. Voor professionals en doe-het-zelvers, voor grote en kleine klussen ... ze geven advies en maken jouw werk een pak makkelijker.

Afbeelding
+90

+90 gerenommeerde merken

Van ruwbouwmaterialen en isolatie tot tegels en terrasproducten, gereedschap en werkkledij ... we werken samen met de meest vertrouwde namen in de branche en streven er voortdurend naar om ons assortiment uit te breiden met de laatste trends en innovaties. Ook organiseren we regelmatig workshops of demo days waar de grootste merken hun producten aan je voorstellen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding