Isolatie

Afbeelding
Isoleren

Welke isolatie gebruiken?

Op zoek naar hoogwaardige isolatiematerialen om je project energiezuiniger te maken? Bij YouBuild bieden we een breed scala aan isolatieoplossingen. Van traditionele materialen zoals glaswol en steenwol tot geavanceerdere opties zoals PIR-schuim en geĆ«xpandeerd polystyreen (EPS). Onze isolatieproducten zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder platen, rollen en spuitisolatie, waardoor je de juiste keuze kunt maken op basis van je specifieke isolatiebehoeften.

Afbeelding
Isolatie

Isolatiemateriaal van grote merken

Met een uitgebreid aanbod aan isolatiematerialen van A-merken, bieden we de geschikte isolatieoplossing voor elke klus. Van dakisolatie en spouwmuurisolatie tot geluidsisolatie ... al onze isolatiematerialen komen van gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun kwaliteit en prestaties. Kies uit verschillende diktes en specifieke eigenschappen zoals brandwerende, vochtwerende en akoestische isolatie. 

Afbeelding
Service

Levering op de werf

Geen tijd om naar een van onze vestigingen te komen? Vraag een levering op de werf, met ruim 35 vrachtwagens leveren we waar en wanneer je dat wil. Overal in BelgiĆ«.