Waarom kiezen voor Youbuild?

Afbeelding
1

Levering op de werf

Met ruim 35 vrachtwagens leveren we jouw bestelling overal in België. Waar en wanneer je dat wil. Van drietonners tot opleggers, met of zonder kraan, voor de levering van gestabiliseerd zand of het leggen van vloerstroken ... reken op onze betrouwbare, flexibele en efficiënte logistieke ondersteuning. 

Afbeelding
2

Professionele begeleiding

Nood aan een second opinion? Reken op nuttig advies en een persoonlijke opvolging van jouw project. Van ontwerp tot oplevering van jouw project, onze adviseurs staan op elk moment voor je klaar om specifieke vragen te beantwoorden of komen ter plaatse op de werf om je te begeleiden bij elke uitvoeringsprocedure.

Afbeelding
3

Afvalbeheer

Of het nu gaat om plastic of ander werfafval, dankzij onze afvalbeheeroplossingen helpen we je om de bouwwerf netjes én veilig te houden: jij vult onze Clean Site System-inzamelingszakken met rondslingerend plastic, wij halen ze op en recycleren het materiaal. Of koop Batisac’s, extreem sterke zakken die tot 1.500 kg bouw- of sloopafval kunnen dragen, en geef ons een seintje wanneer we ze mogen ophalen.

Afbeelding
4

Centrale van gestabiliseerd zand

Stabilisé nodig? We beschikken over onze eigen centrales van gestabiliseerd zand waardoor we jouw gevraagde mengsel of gewenste hoeveelheid kant-en-klaar kunnen maken. Grote hoeveelheden leveren we op het gewenste tijdstip bij jou op de werf. Mortel nodig? Haal je gebruiksklare mortel af in een van onze vestigingen of laat een mortelsilo leveren.

Afbeelding
5

Verfmengmachine

Verf nodig? Kies in ons assortiment uit een pak kleuren of laat een specifieke kleur mixen in onze verfmengmachines. Zowel voor muurverf als voor gevelafwerkingen, vraag naar een kleur op maat en wij produceren alle soorten verf in alle gewenste hoeveelheden. Informeer in welke YouBuild-vestiging een verfmengmachine staat en ga meteen aan de slag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding