Houten vloer binnen

Een houten vloer geeft je woning een warme, natuurlijke en authentieke uitstraling. Logisch, want het gaat hier om een natuurlijk materiaal. Waar andere vloeren (beton, tegels) soms wat koud en kil aanvoelen, voelen hout vloeren warm aan. En dat mag je gerust letterlijk nemen.

Houten vloeren kunnen bestaan uit verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld eiken, grenen massieve houtsoorten, multiplanken of parket.

Ook al biedt een echte houten vloer letterlijk een warme uitstraling, toch heb je op koude winteravonden verwarming nodig natuurlijk. En wat is aangenamer dan vloerverwarming? Wel, ook dat kan makkelijk gecombineerd worden met een houten vloer.

Wil je graag meer weten over houten vloeren of over hoe je een ondervloer moet leggen, laat je dan professioneel adviseren door onze medewerkers in één van de vestigingen.

Houten vloer buiten

Dat was wat je interieur betreft, maar wat dacht je van een houten vloer voor je terras? Dat kan! Ook daar wordt dit een echte eyecatcher en gaat het goed op in je tuin. Hoeft het nog gezegd dat dit perfect werkt in combinatie met planten, tuinmeubelen of de rest van je tuin? Dat wordt genieten op zomerse barbecues!

Vloertegel houtlook

Wil je de uitstraling van een houten vloer, maar verkies je toch de stevigheid van vloertegels? Ga dan voor een vloertegel met houtlook. Daarmee combineer je het beste van twee werelden: de warme look van hout, met de stevigheid van tegels.

Je kan echter ook opteren voor laminaat. Dat is een stukje goedkoper dan parket, maar heeft toch bijna dezelfde look.

Professioneel advies

Heb je vragen over houten vloeren? Laat je adviseren door onze medewerkers in één van onze vestigingen of contacteer ons.