Parket, laminaat en vinyl

Ons assortiment parketvloer, laminaat en vinyl

Afbeelding
Laminaat
Afbeelding
Parket
Afbeelding
Vinyl
Afbeelding
Toebehoren
Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!
Afbeelding
Houten vloeren

Parket en laminaat

Een houten vloer geeft de woning een warme, natuurlijke en authentieke uitstraling. Logisch, want het gaat hier om een natuurlijk materiaal. Waar andere vloeren (beton, tegels) soms wat koud en kil aanvoelen, voelen houtvloeren warm aan. Houten vloeren kunnen bestaan uit verschillende houtsoorten. Meer weten? Laat je adviseren door onze medewerkers.

Afbeelding
Parket kiezen

Waarop letten?

Bij het kiezen van een parketvloer moet je met verschillende factoren rekening houden. Kies bijvoorbeeld een houtsoort die past bij de mate van gebruik van de ruimte. De ene houtsoort is namelijk harder en duurzamer dan de andere. En hou ook rekening met de afwerking: gelakt, geolied of met een waslaag. Elk type afwerking heeft zijn eigen voordelen en onderhoudsvoorschriften.

Afbeelding
Laminaat

Pergo laminaat

Hoewel Pergo wellicht één van de bekendste merken is, vind je in ons assortiment laminaatvloeren van verschillende merken. We selecteren ze zorgvuldig op basis van kwaliteit en duurzaamheid, uitstraling, installatiegemak en innovatie. Benieuwd naar de nieuwste stijlen, patronen en texturen? Vind het allemaal onder ons dak.