Afwerkpleisters

Ons assortiment gevelbepleistering

Afbeelding
Kleurstoffen
Afbeelding
Pleisters
Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!
Afbeelding
Gevelbepleistering

Crepi gevel

Crepi is een soort gevelpleister, gemaakt van cement en zand. Het wordt zowel voor afwerking van binnen- als buitenmuren gebruikt. Crepi is een minder bekende soort gevelbekleding, maar is ook een volwaardig alternatief voor gevelsteen, hout of pvc. Het biedt een grote vrijheid qua afwerking en beschermt goed tegen vocht. Kies uit siliconengebonden crepi of minerale crepi en breng beide pleisters makkelijk als afwerking voor buitenisolatie aan.

Afbeelding
Onderhoud

Crepi gevel

De crepi gevel kan vervuild raken, dus is het belangrijk om te weten hoe je hem moet onderhouden. Pas op dat je niet met de hogedrukreiniger over een minerale crepi gaat, want dan riskeer je er stukken af te spuiten. Op lage druk kan je de reiniger in principe wel gebruiken op siliconen crepi. Daarom reinig en bescherm je best je gevel met gespecialiseerde producten. Lees meer over de gevelreinigingsproducten in ons assortiment.
Als jouw crepi gevel na jaren blootstelling aan de weerselementen een beetje verouderd lijkt, geef je hem gewoon een nieuw likje verf met aangepaste verf en primers.