Welkom bij Youbuild Ronse

Dit is ook een Toolz vestiging
Deze vestiging heeft een 'Floor Design' tegelshowroom.
Pontstraat 1 - 9600 Ronse
Youbuild Ronse

Onze acties

Afbeelding
Youbuild Ronse

Praktische info

Openingstijden

Openingstijden afhalingen / depot

Maandag tot vrijdag
6u30-12u en 13u-18u
Zaterdag
7u-12u
Zondag
Gesloten

Openingstijden toonzaal

Maandag tot vrijdag
6u30-12u en 13u-18u
Zaterdag
7u-12u
Zondag
Gesloten

Wenst u een afspraak in onze toonzaal? Neem contact op via 0488 34 51 72.

 

Contactgegevens

Bezoek ons

Pontstraat 1
9600 Ronse
België

Need a tool? Rent it!
Meer over Toolz
Image

Need a tool? Rent it!

Heb je tijdelijk bepaald materieel of gereedschap nodig? Dan is huren de ideale oplossing. Toolz verhuurt de nieuwste en meest praktische machines, gereedschappen en hulpmiddelen voor elk project. En voor iedereen.

Afbeelding
Youbuild Ronse

Een job in de buurt? Dat kan!

Zin in een carrière in de bouwsector? In een hechte bouwfamilie waar je samen met je collega’s je talenten ontplooit en een mooi loon krijgt volgens jouw vaardigheden? Bekijk onze openstaande vacatures bij YouBuild Ronse, of stuur ons spontaan jouw cv.

Afbeelding
YouBuild Ronse

Maak kennis met onze vestiging

Vind alles wat je zoekt in ons uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste materialen voor jouw project. Van ruwbouw tot binnenafwerking en isolatie ... we hebben in YouBuild Ronse een grote voorraad en leveren, als je dat wenst, ook op jouw werf.

Afbeelding
Tegelassortiment

Bezoek onze ruime tegelshowroom

Kom langs of plan een bezoek aan onze ruime tegeltoonzaal met aangelegd tuinpark. Onze experten geven professioneel advies bij een uitgebreid assortiment binnen- en buitentegels, parket of laminaat. Op maat van elk project en elke stijl. Op zoek naar natuursteen? Ook daarvan hebben we een divers aanbod en een grote voorraad.

Afbeelding
Folder

Ontdek ons magazine!

Benieuwd naar alle updates over ons aanbod, onze service en bouwinnovaties? Download ons YouBuilder-magazine en blader door interessante interviews, inspirerende reportages en de nieuwste bouwmaterialen!