Levering op de werf

 De leveringsdienst van YouBuild staat garant voor een betrouwbare, flexibele en efficiënte logistieke ondersteuning. Uw materiaal wordt zo snel mogelijk geleverd, ongeacht de oppervlakte en samenstelling van uw werven.

Dankzij onze 34 vrachtwagens en betrouwbare externe partners kunnen wij bijna overal in België leveren. Wij verzorgen meer dan 150 leveringen per dag in het hoogseizoen en komen steeds tegemoet aan uw vragen: van drietonners tot opleggers, met of zonder kraan. U kan bij ons terecht voor diverse zaken: van leveringen van gestabiliseerd zand of beton, op 17 meter hoog, in bulk of bigbags, tot het leggen van vloerstroken.

Heeft u een bepaalde vraag? Onze teams zijn steeds beschikbaar en proberen de beste oplossing voor u te vinden. Contacteer hen dus gerust.

Begeleiding op de werf

Krijg nuttig advies en een persoonlijke opvolging van het ontwerp tot de afwerking van uw werven. Ons personeel wordt voortdurend opgeleid om al uw vragen te kunnen beantwoorden en u een kwaliteitsvolle, technische ondersteuning te bieden. Deze service geldt zowel voor professionals als voor particulieren. Want het zijn de details die het verschil maken...

  • Aan de balie beantwoordt ons personeel al uw vragen over de juiste keuze van producten en systemen en hun toepassingen of uitvoeringen.
  • De commerciële dienst behandelt elke specifieke vraag alsook de volledige dossiers. Deze dienst licht u in en helpt u op een persoonlijke manier in functie van uw eisen en vragen.
  • De externe commerciële dienst: niet minder dan 25 adviseurs staan ter beschikking tijdens al uw projecten. Onze adviseurs begeven zich ter plaatse om een optimale begeleiding te kunnen bieden bij alle uitvoeringsprocedures, van de levering van het materiaal tot het einde van de werken. Daarnaast zorgen ze voor de nodige documentatie met betrekking tot het naleven van het bestek.
  • Via mail of telefoon: onze teams beantwoorden al uw schriftelijke en telefonische vragen.

Beschikbaarheid van producten

U vindt alles wat u nodig heeft bij YouBuild! Van ruwbouw tot afwerking, van dakbedekking, isolatie, betegeling, buitenaanleg, werktuigen tot zelfs werkkledij. Bij ons bevindt alles zich onder één dak. We bieden u dan ook een complete oplossing voor al uw projecten, van kwalitatief materiaal tot professioneel advies.

Wij verkopenuitsluitend professioneel materiaal van de meest gerenommeerde fabrikanten. Op die manier garanderen wij u telkens de beste kwaliteit van de funderingen tot de afwerking.

De meeste producten zijn reeds op voorraad in onze verkooppunten, waardoor u meteen het nodige materiaal kan ophalen.

Indien het product niet voorradig is, zorgen we voor een uiterst vlugge bestelling bij een van onze 700 partners.

Afvalbeheer

Of het nu om werfafval of plastic afval gaat, we kunnen u steeds de juiste oplossing voorstellen:

De inzamelingszakken CLEAN SITE SYSTEM: Een werf vol met rondslingerende plastic verpakkingen is noch veilig noch milieuvriendelijk. Plastic verpakkingen nemen echter veel plaats in beslag en zijn moeilijk samen te persen. Deze verpakking nemen onnodig veel plaats in in uw gemengde containers, wat ook een hoge kost met zich meebrengt. Gelukkig bestaat er een efficiëntere en veel goedkopere oplossing: de CLEAN SITE SYSTEM-inzamelingszakken!

Breng gratis uw gevulde zakken binnen bij een volgend bezoek aan een van onze deelnemende bedrijven (bijvoorbeeld YouBuild). Deze zakken worden regelmatig opgehaald en hun inhoud wordt gerecycleerd.

In al onze verkooppunten heeft u de mogelijkheid om BATISAC's aan te kopen. Het gaat hierbij om extreem sterke zakken die tot 1500kg bouw- of sloopafval kunnen dragen. Zodra de zak volledig gevuld is, hoeft u slechts een seintje te geven en BRN komt de BATISAC ophalen om hem op een ecologische manier te verwerken.

Nog meer voordelen

Bij enkele verkooppunten zijn er verschillende voorzieningen zoals een tegeltoonzaal, een expo voor buiteninrichtingen die u helpen bij de juiste productkeuze volgens uw project en budget.

Wij kunnen ook mortelsilo's aanleveren op uw werf en sindskort beschikt de vestiging van Zwevezele over een centrale van gestabiliseerd zand.

Bij bepaalde YouBuild vestigingen kan u ook terecht voor het huren van werfmateriaal zoals een tegelsnijder, grondstamper, trilplaten en zoveel meer.

Tenslotte is er in meerdere vestigingen een verfmengmachine beschikbaar voor al uw schilderprojecten alsook voor gevelafwerkingen.

Meer info over deze verschillende diensten kan u terugvinden in onze contactfiches in de verschillende vestigingen.

Vind de vestiging bij u in de buurt…

Kies uw vestiging