Cement

Afbeelding

Cement kopen bij YouBuild

Bij YouBuild hebben we een breed assortiment aan cementsoorten, waaronder witte cement en snelcement. Onze cementproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers.

Of je nu cement nodig hebt om beton te maken, metselwerk te voegen of een solide fundering te leggen, bij YouBuild vind je de juiste cementproducten voor jouw specifieke project. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over het juiste type cement en de benodigde hoeveelheid.

Cement: onze verpakkingsvormen

Bigbags

Onze cementproducten zijn verkrijgbaar in bigbags, ideaal voor grotere bouwprojecten waarbij grote hoeveelheden cement nodig zijn. De bigbags bieden gemak en efficiëntie bij het transporteren en opslaan van cement op de bouwplaats.

Zakgoed

Voor kleinere projecten en gemakkelijke hantering bieden we cement ook in zakgoed aan. Onze cementzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten, zodat je de juiste hoeveelheid kan kiezen.

Vrac (los gestort)

Indien gewenst kunnen we cement ook in bulkhoeveelheden leveren. Met onze vrachtwagens kunnen we cement rechtstreeks op de bouwplaats leveren, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt.

Afbeelding

Cementtegels kopen

Naast cement als bouwmateriaal bieden we ook cementtegels aan. Cementtegels zijn decoratieve tegels die worden gemaakt van cement, zand en kleurstoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt voor het creëren van prachtige vloeren en wanden. Ontdek ons assortiment in onze tegelshowrooms.

YouBuild, professionele bouwmaterialen voor elk project

Image
Vrachtwagen

Levering op de werf

We leveren je bestelling waar en wanneer je dat wil. Overal in België.

Image
Handen

Een pak leveranciers

Kies in ons ruwbouwassortiment uit een ruime selectie aan leveranciers.

Image
Producten

Alle afmetingen beschikbaar

Bewapening of betonelementen, wij leveren alle afmetingen volgens plan.

Image
Afvalcontainer

Natuurlijke producten

Ruim aanbod natuurlijke producten zoals beton, baksteen, natuursteen enz.