Caboflex/drainage

Assortiment caboflex - drainage

Afbeelding
Caboflex
Afbeelding
Drainagebuis kokos
Afbeelding
Drainagebuis geotex
Afbeelding
Drainagebuis naakt
Afbeelding
Drainagebuis PP
Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!
Afbeelding

Caboflex – drainagebuis

Superieur in prestaties en veelzijdigheid: caboflex is een geavanceerde drainagebuis die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van waterafvoer. Deze kabelbeschermingsbuis is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en varianten:

Afbeelding

Drainagebuis kokos

De caboflex drainagebuis met kokos is een innovatieve oplossing die gebruikmaakt van de natuurlijke eigenschappen van kokosvezels. Deze vezels bieden uitstekende waterabsorptie en vochtafvoer, waardoor ze perfect zijn voor toepassingen waarbij een goede infiltratie en afvoer van water nodig is. Deze buis is ideaal voor drainage in tuinen, sportvelden en landschapsprojecten.

Afbeelding

Drainagebuis geotex

Caboflex drainagebuis-geotex is ontworpen met geotextiel om een optimale filtratie te garanderen. Dit geotextiel voorkomt dat bodemdeeltjes en vuil de buis verstoppen, terwijl het water vrij kan doorstromen. Deze buis is uitermate geschikt voor toepassingen waarbij een goede filtratie van het water van groot belang is, zoals bij wegen, parkeerplaatsen en agrarische projecten.

Afbeelding

Drainagebuis naakt

Deze drainagebuis is een veelzijdige buis zonder bekleding, perfect voor situaties waarbij specifieke eisen worden gesteld aan de waterafvoer. Deze buis biedt een uitstekende doorstroming en is geschikt voor verschillende projecten, waaronder bouwprojecten, rioleringssystemen en landschapsarchitectuur.

Afbeelding

Drainagebuis PP

Deze drainagebuis is vervaardigd uit polypropyleen (PP), een duurzaam en robuust materiaal dat bestand is tegen chemische stoffen en hoge temperaturen. Deze buis is ideaal voor industrieel gebruik, zoals in de agrarische sector, fabrieken en afvalwaterbehandelingssystemen.

Levering op de werf

Wil je drainagebuizen bestellen en laten leveren op de werf? Wij leveren waar en wanneer je dat wil, overal in België. Daarnaast leveren we ook gestabiliseerd zand of beton, betonblokken, mortel of ander bouwmateriaal voor je ruwbouwproject.