Bouwtechnische producten

Ruim aanbod (snel)cement, chapes en egalisatiemortels

Afbeelding
Cementering
Afbeelding
Dekvloermortels - chapes
Afbeelding
Reparatiemortels, vloer- en betonherstelling
Afbeelding
Egalisatiemortels
Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!

Bouwtechniek: onze producten

Cementering en cement

Cement is een essentieel bouwmateriaal dat wordt gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het leggen van beton, metselwerk en stucwerk. Bij YouBuild bieden we hoogwaardig cement van topmerken die zorgen voor duurzame en sterke verbindingen in jouw bouwproject.

Dekvloermortels en chapes

Onze dekvloermortels en chapes zijn ideaal voor het creëren van vlakke en egale vloeroppervlakken. Deze producten bieden uitstekende hechting en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Met onze dekvloermortels en chapes bereik je een perfecte basis voor het leggen van vloerbedekking, zoals tegels, parket of laminaat.

Drainagebuis

Voor effectieve afwateringssystemen bieden we drainagebuizen die zorgen voor een snelle en efficiënte afvoer van water. Deze buizen zijn duurzaam en bestand tegen zware belastingen, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen zoals drainage rondom gebouwen, tuinen en opritten.

Reparatiemortels

Met onze reparatiemortels kun je eenvoudig beschadigd beton of metselwerk herstellen. Deze producten bieden uitstekende hechting en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor het repareren van scheuren, gaten en andere schade aan betonnen oppervlakken.

Snelcement

Voor snelle reparaties en projecten waar tijd een cruciale factor is, bieden we snelcement. Dit cement heeft een snelle uithardingstijd, waardoor je snel resultaten kunt behalen zonder toegevingen te doen aan de kwaliteit.

Vloer- en betonherstelling

Onze vloer- en betonherstellingsproducten zijn ontworpen om beschadigde betonnen vloeren en oppervlakken te herstellen. Of het nu gaat om het opvullen van gaten, het repareren van scheuren of het egaliseren van oneffenheden, onze producten bieden duurzame en betrouwbare oplossingen.

Egalisatiemortels

Voor het creëren van een glad en gelijkmatig oppervlak voordat je vloerbedekking aanbrengt, bieden we egalisatiemortels. Deze mortels zorgen voor een perfecte basis voor het leggen van tegels, vinyl of andere vloerbedekkingen.

Waterdicht cement

Voor projecten waar waterbestendigheid essentieel is, is waterdicht cement onmisbaar. Dit cement is speciaal samengesteld om een waterdichte barrière te creëren, waardoor het ideaal is voor toepassingen zoals kelders, badkamers en zwembaden.

YouBuild, professionele bouwmaterialen voor elk project

Image
Vrachtwagen

Levering op de werf

We leveren je bestelling waar en wanneer je dat wil. Overal in België.

Image
Handen

Een pak leveranciers

Kies in ons ruwbouwassortiment uit een ruime selectie aan leveranciers.

Image
Producten

Alle afmetingen beschikbaar

Bewapening of betonelementen, wij leveren alle afmetingen volgens plan.

Image
Afvalcontainer

Natuurlijke producten

Ruim aanbod natuurlijke producten zoals beton, baksteen, natuursteen enz.