EPDM dak

Ons assortiment EPDM dakbedekking

Afbeelding
Doorvoer/ontluchting
Afbeelding
EPDM folies/membranen
Image
Niet gevonden wat je zocht? Wij kunnen je waarschijnlijk wel helpen!
Afbeelding
EPDM

Voordelen EPDM

EPDM is een dakbedekking van rubber die vooral geschikt is om te plaatsen op platte daken. Het is een oplossing die erg elastisch is en bestand tegen extreme weersomstandigheden:

  • Weerbestendig: EPDM is een zeer sterk elastisch materiaal waardoor het minder snel scheurt en vervormt. Het kan veel weersomstandigheden aan, van extreme zonneschijn tot zware vrieskou, en behoudt zijn elasticiteit. EPDM is daarnaast ook waterdicht en wortelbestendig, hierdoor is het perfect geschikt als ondergrond voor groendaken.
     
  • Duurzaam: EPDM vereist quasi geen onderhoud en is een erg duurzaam materiaal. Het gaat gemiddeld 30 à 50 jaar mee, afhankelijk van het merk en de kwaliteit van plaatsing natuurlijk. Een laatste - maar niet onbelangrijk - voordeel: de installatie gaat vrij vlot, in vergelijking met andere soorten dakbedekking.
Afbeelding
Professioneel advies

Soorten dakbedekking

Heb je vragen over EPDM dakbedekking? Of wil je weten welke andere soorten dakbedekking nog mogelijk zijn? Zoals dakpannen, leien daken, metalen dakplaten, dakkoepels of sandwichpanelen daken. Kom langs bij een vestiging in jouw buurt of contacteer ons.