U bent hier

Over YouBuild

Wij streven ernaar de geprefereerde handelaar in bouwmaterialen te zijn voor zowel klanten als leveranciers, door het aanbieden van een nationaal one stop shop concept met kwaliteitsvolle producten, innovatieve oplossingen, en excellente logistieke dienstverlening.

Wij verdelen steeds professionele materialen van de meest gerenommeerde fabrikanten. Op deze manier garanderen wij de best mogelijke kwaliteit, van fundering tot afwerking.

Wij volgen voortdurend de innovaties en ontwikkelingen op de markt. Onze medewerkers worden constant bijgeschoold en staan garant voor het juiste advies zodat u op een efficiënte manier verder kunt.

Van beton over het complete pakket ruwbouwmaterialen, tot de afbouw-, tegel- en terrasproducten. Van gereedschappen en machines over bevestigingen tot werkkledij. Bij YouBuild vindt u alles onder één dak.

Een moderne marktbepalende firma, heeft in een tijdperk waar service allesbepalend is, een modern wagenpark nodig om te voldoen aan de hedendaagse vereisten van de bouwmarkt. Uitgerust met een moderne en goed onderhouden vrachtwagenvloot, kan YouBuild op elke plaats leveren. Hebt u vragen omtrent leveringen, aarzel niet om contact op te nemen met uw lokale YouBuild-vestiging.

Op regelmatige basis organiseren wij productopleidingen en demonstraties voor onze klanten. In een aangename sfeer blijven onze aannemers op de hoogte van de recentste technieken en ontwikkelingen.